Maak een afspraak

Scheeps timmerwerk op maat

Scheepstimmerwerk op maat gezocht? Meubelmaker Houttaferelen doet ook scheepstimmerwerk zoals; Dakramen, Stuurhuis, Koekoek en Deuren. We komen graag langs om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Interesse in een unieke wandkast op maat van Houttaferelen? Neem eens contact op, we komen graag langs. De beste ideeën beginnen met een kop koffie.

“Honderdtien procent tevreden over het werk van Dennis Mulder van Houttaferelen!
Het maken van een nieuwe houten stuurhuis van mijn woonschip uit 1927 was geen eenvoudige klus. Op een schip is niets waterpas en geen hoek is helemaal haaks. Veel moet dus heel precies opgemeten worden of op het oog gedaan. Desallniettemin klopt het helemaaL en is de stuurhut tot in het kleinste detail prachtig afgewerkt. Al het gebruikte hout is van een duurzame soort en speciaal uitgezocht met een prachtige nerf erin.Wat fijn is dat je wat betreft tijdsafspraken en planning er op aan kunt dat alles gebeurt wanneer afgesproken. Mede door goede communicatie en het gemak, waar Dennis eventuele op- of aanmerkingen meeneemt en uitvoert, is het gehele project veel vlotter en sneller verlopen dan ik gedacht had!”

Henk, Amsterdam